Casemiro pelasi lauantaina yhden parhaista otteluistaan Manchester Unitedissa, kun joukkue voitti Readingin FA Cupin neljännellä kierroksella 3-1.

Real Madridista viime kesänä hankittu Casemiro, 30, tälläsi kaksi maalia ja dominoi tapahtumia keskikentällä. Vaihtoon mennessään brassipelaaja sai raikuvat aplodit kotiyleisöltä, joka nousi seisomaan osoittaakseen suosiota uudelle suosikilleen.

Manchester Unitedin entinen kapteeni ja keskikenttäpelaaja Roy Keane kehui ITV:n lähetyksessä, että Casemiro on ollut ”valtava hankinta”.

– Manchester Unitedilta on viime vuosina puuttunut etenkin keskikentän keskustasta laadukas pelaaja, joka olisi samalla iso persoona ja toisi hieman preesensiä.

– Hän on huippupelaaja, näemme sen viikosta toiseen. Hän vaikuttaa peleihin.

Real Madridissa Casemiro tunnettiin keskikentän kolmion puolustavimpana jäsenenä, mutta Manchester Unitedissa hän on viimeisten yhdeksän ottelunsa aikana tehnyt tai syöttänyt maalin seitsemän kertaa.

– Ennen hänen tuloaan oli sellainen käsitys, että hän on keskikentän pohjapelaaja, koska hän on pelannut Real Madridissa erilaisten, hyökkäävämpien pelaajien kanssa, sanoi Keane.

– Mutta nyt olemme nähneet viime kuukausien aikana, että hänellä on niin laadukas viimeinen syöttö ja hän myös tekee maaleja. Lisäksi hän on erittäin, erittäin hyvä puolustussuuntaan.