Chelsea on tehnyt Benficalle 120 miljoonan euron tarjouksen keskikenttäpelaaja Enzo Fernándezista, kertoo Athletic.

Läpi mennessään Chelsean tarjous rikkoisi Ison-Britannian siirtoennätyksen, joka kuuluu tällä hetkellä Manchester Cityn Jack Grealishille. City hankki hänet toissa vuonna Aston Villasta 117,5 miljoonalla eurolla.

Fernández, 22, on ollut Chelsean ykköskohde tammikuun siirtoikkunassa. Lontoolaisseura haluaa hankkia hänet nyt, jotta se välttyisi ensi kesänä vääjäämättömältä tarjouskilpailulta.

Benfica hankki Fernándezin viime kesänä River Platesta 18 miljoonan euron kaupassa. Transfermarkt-sivuston mukaan River Plate saa 25 prosenttia hänen seuraavasta siirtosummastaan, mikä selittää osaltaan Benfican tiukkaa linjaa neuvotteluissa Chelsean kanssa.

Fernández on pelannut tällä kaudella Benficassa 29 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen seitsemän. Viime vuoden lopussa hän voitti Argentiinan kanssa MM-kultaa ja hänet valittiin kisojen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.