Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että Manchester Cityn laitapuolustaja João Cancelo on siirtymässä Bayern Müncheniin lainasopimuksella, joka sisältänee osto-option.

Siirtoa voi pitää suurena yllätyksenä, vaikka Cancelo, 28, onkin viime aikoina kuluttanut vaihtopenkkiä totuttua enemmän.

Hänet on kahdella viime kaudella valittu Valioliigan tähdistökentälliseen, ja kuluvallakin sesongilla hän on ollut yksi Cityn eniten pelanneista pelaajista.

Telegraph tietää kertoa, että Cancelon lainasopimus sisältää 70 miljoonan euron osto-option, jonka Bayern München voi käyttää ensi kesänä.

Brittilehden mukaan Cancelon ja Cityn managerin Pep Guardiolan välit ovat viilentyneet sitä myötä, kun Guardiola on penkittänyt Cancelon yhä useammin, eikä portugalilaispelaaja ole peitellyt tyytymättömyyttään.

Manchester City kokee, että sillä on tällä hetkellä riittävästi vaihtoehtoja puolustuksen laidoille, vaikka Cancelo lähtisikin seurasta. Oma kasvatti Rico Lewis on antanut hienoja näyttöjä tällä kaudella ja moni Cityn toppareista pystyy pelaamaan myös laitapakkina.

Cancelon lähtö kertoo siitä, että Guardiola luottaa suuresti 18-vuotiaaseen Lewisiin, vaikka tämä on pelannut Cityn edustusjoukkueessa vasta 14 kertaa.