Newcastle on liittynyt mukaan kilpailuun Mestaruussarjassa pelaavan Sheffield Unitedin keskikenttäpelaajasta Sander Bergestä, kertoo Sky Sports.

Kilpailua johtaa tällä hetkellä Fulham, joka on neuvotellut Sheffield Unitedin kanssa 23 miljoonan euron siirrosta ja mahdollisista bonuksista.

Newcastle taas on harkinnut tekevänsä Bergestä, 24, lainatarjouksen, joka sisältäisi osto-option. Sheffield Unitedin hankala rahatilanne tarkoittaa kuitenkin sitä, että seura haluaisi Norjan maajoukkuepelaajasta välittömästi siirtokorvaksen tai sitten lainasopimukseen pitäisi sisällyttää ostovelvoite.

Maanantaina Newcastlen manageri Eddie Howe sanoi lehdistötilaisuudessaan, että seura ei harkitse siirtoikkunan loppumetreillä enää muuta kuin lainadiilejä.

Berge siirtyi Sheffield Unitediin kolme vuotta sitten belgialaisesta Genkistä 23 miljoonalla eurolla. 195-senttinen norjalaishujoppi on pelannut Bladesin riveissä 87 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen yhdeksän. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen.