Bournemouth ei ole enää kiinnostunut hankkimaan AS Roman hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Nicolò Zanioloa, kertoo Athletic.

Cherries pääsi aiemmin tässä kuussa Roman kanssa sopuun noin 30 miljoonan euron siirtokorvauksesta, bonuksista ja jatkoprosenteista, mutta Zaniolo, 23, kieltäytyi Bournemouthin tarjouksesta.

Italialaismedian mukaan Zaniolo ei edes vaivautunut tapaamaan Bournemouthin edustajia, jotka matkustivat tapaamaan häntä Roomaan. Italialaistaituri koki tiettävästi, että siirto Valioliigan nousijaseuraan olisi askel taaksepäin hänen urallaan.

Athletic kertoo, että Zaniolo on sittemmin muuttanut mieltään, mutta Bournemouth on jo vahvistanut hyökkäyspäätään Antoine Semenyolla ja seura yrittää vielä naarata Hamed Traorèn Sassuolosta. Näin olleen Cherriesillä ei ole enää tarvetta Zaniololle.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho sanoi sunnuntaina Zaniolon ilmoittaneen, ettei hän halua enää pelata tai harjoitella Roman kanssa. Zaniolo on pelannut tällä kaudella 13 sarjaottelua Giallorossin kanssa, mutta lehtitietojen mukaan hänet suljetaan loppukauden ajaksi kokonaan sivuun Roman joukkueesta.