Paris Saint-Germain ei välttämättä ole lähitulevaisuudessa tekemisissä Chelsean kanssa, kertoo Telegraph.

Seurat neuvottelivat tiistaina, siirtoikkunan päätöspäivänä, keskikenttäpelaaja Hakim Ziyechin potentiaalisesta lainasiirrosta Ranskaan.

Ziyechin, 29, oli määrä viettää loppukausi PSG:ssä, mutta siirto jäi toteutumatta, koska siihen liittyvät asiakirjat lähetettiin liian myöhään. PSG yritti saada siirron läpi valituksen kautta, mutta sitä ei hyväksytty.

Kummallakin seuralla on oma versionsa siitä, miksi Ziyechin siirto ei toteutunut. Chelsea syyttää hässäkästä teknologisia ongelmia omassa päässään, mutta PSG:n mukaan lontoolaisseura lähetti useaan kertaan virheelliset asiakirjat Ranskaan, mistä johtuen siirtoaika ehti loppumaan.

Telegraphin sisäpiirilähteen mukaan PSG:ssä tiistain sekasotkua on kuvailtu ”A-luokan sirkukseksi”. Pariisilaisseuran näkökulmasta Chelsea osoitti toiminnallaan kunnioituksen puutetta PSG:tä kohtaan.

Ranskalaismediassa on lisäksi epäilty, että Chelsea olisi tahallaan jättänyt Ziyechin lainadiilin vähemmälle huomiolle, jotta se sai itse hoidettua Benficasta hankitun Enzo Fernándezin siirron ajallaan maaliin.

Ziyech on useiden lähteiden mukaan erittäin pettynyt siihen, että hänen siirtonsa PSG:hen jäi toteutumatta. PSG:n mielestä Chelsea toimi epäkunnioittavasti myös marokkolaistaituria kohtaan.

PSG saattaa lähteä Ziyechin perään vielä ensi kesänä, mutta se harkitsee jatkossa erittäin tarkkaan, haluaako se ryhtyä uusiin neuvotteluihin Chelsean kanssa.