Chelsean laitahyökkääjä Hakim Ziyechin odotettu lainasiirto Paris Saint-Germainin riveihin on kaatunut nololla tavalla.

29-vuotias marokkolaistaituri suoritti lääkärintarkastuksen Ranskan pääkaupungissa aiemmin tiistaina, kun taas seurat pääsivät sopimukseen loppukauden mittaisesta lainadiilistä vasta siirtoikkunan viimeisellä tunnilla.

Chelsea epäonnistui kuitenkin oikeiden asiakirjojen lähettämisessä ajallaan, mikä on jättänyt PSG:n raivostuneeksi ja Ziyechin jumiin Pariisiin.

Ranskalaistoimittaja Bruno Salomonin mukaan kyse ei välttämättä ollut edes vahingosta, sillä Chelsea välitti virheelliset dokumentit Ziyechin siirrosta peräti kolme kertaa ennen kuin siirtoikkuna sulkeutui.

Italialaistoimittaja Fabrizio Romanon mukaan seurat koittavat löytää jonkinlaisen poikkeusratkaisun asian korjaamiseksi mahdollisimman pian.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
More on Hakim Ziyech. PSG have an appeal ready to LFP — but contracts are not validated as things stand after Chelsea and PSG exchanged docs. 🚨⚠️🇲🇦 #DeadlineDay

Deal currently off.

PSG, joka ehti muun muassa aloittaa Ziyechin pelipaitojen painattamisen, on valmistellut aamulla lähetettävän valituksensa Ranskan ammattilaisjalkapallosarjoista vastaavalle LFP:lle lainasiirron aikaansaamiseksi.

LFP ei kuitenkaan ole hyväksynyt kyseistä sopimusta kokouksen jälkeen. LUE LISÄÄ!

Ziyech on yrittänyt lähteä Länsi-Lontoosta yli kuuden kuukauden ajan pudottuaan aluksi Thomas Tuchelin suosiosta, minkä jälkeen hänellä on ollut vaikeaa lunastaa paikkaansa Graham Potterin alaisuudessa