Chelsea vahvisti keskiviikkoaamuna hankkineensa Enzo Fernándezin Benficasta, mikä on pitkän siirtosaagan menestyksekkäästä lopputulemasta huolimatta luonut kiusallisen valintaongelman Mestarien liigan pudotuspelivaiheen lähestyessä.

Fernandezista tuli Chelsean kahdeksas pelaajahankinta tammikuun siirtoikkunan aikana, vaikka Lyonista kiinnitetty laitapuolustaja Malo Gusto siirtyykin Stamford Bridgelle vasta kuluvan kauden päätteeksi.

Brasilialainen teinilahjakkuus Andrey Santos ei sen sijaan ole vielä saanut työlupaa aloittaakseen Chelseassa, mutta jäljelle jää siitä huolimatta vielä kuusi uutta pelaajaa, jotka taistelevat keskenään kolmesta paikasta lontoolaisseuran Mestarien liiga -miehistössä.

UEFA sallii vain kolme uutta nimeä

Seurat saavat rekisteröidä enintään kolme uutta pelaajaa Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen, mikä tarkoittaa sitä, että Chelsean on valittava heidät Fernándezin, Mykhaylo Mudrykin, lainalla olevan João Félixin, Benoit Badiashilen, Noni Madueken ja David Datro Fofanan välillä.

Fofana ja Madueke, jotka maksoivat Chelsealle yhteensä 40 miljoonaa puntaa keskenään, eivät todennäköisesti mahdu kolmen valitun joukkoon, mutta päävalmentaja Graham Potterin on silti jätettävä yksi neljästä muusta huippunimestä kokonaan pois eurokentiltä.

Monacosta 35 miljoonalla punnalla hankittu keskuspuolustaja Badiashile on aloittanut Chelsean kaksi edellistä ottelua ja tehnyt välittömän vaikutuksen.

Kesän jättihankinta Wesley Fofana on kuitenkin lähellä palata sairastuvalta loukkaantumisensa jälkeen, minkä vuoksi Potter saattaa ajatella, että hänellä on riittävästi laadukkaita vaihtoehtoja puolustukseen ja pärjätä täten ilman 21-vuotiasta Badiashilea Euroopassa.

Näin Fernandez, Mudryk ja Félix olisivat ne kolme sallittua lisäystä Potterin Mestarien liiga -joukkueeseen.

Chelsean on määrä aloittaa pudotuspelikampanjansa 16 parhaan joukkoon pääsystä Borussia Dortmundin vieraana 15. helmikuuta.

Lähde: The Telegraph

LUE MYÖS!