Newcastle voitti tiistaina Southamptonin liigacupin välierien toisessa osassa 2-1 ja eteni kilpailun loppuotteluun yhteismaalein 3-1.

Magpies siirtyi johtoon jo viidennellä minuutilla. Sean Longstaff käytti pallon Kieran Trippierillä ja pääsi laukomaan rangaistusalueen sisältä pelivälineen takakulmaan.

Sama pelaaja oli asialla 21. minuutilla, kun Newcastle tuplasi johtonsa. Kotijoukkue eteni Southamptonin päätyyn näyttävällä hyökkäyksellä, jonka päätteeksi Longstaff latasi pallon verkkoon Miguel Almirónin syötöstä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Se pelaa tämä Newcastle melkoisen kivaa futista näinä päivinä.

Voi veljet mikä hyökkäys ja maali! 👏

#valioliiga

Saints iski kavennuksen noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Newcastle menetti pallon syvällä kenttäpuoliskollaan ja harhasyöttöön väliin päässyt Ché Adams täräytti komean kudin takanurkkaan.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä noin kymmenen minuuttia, kun Newcastlen Bruno Guimarães sai punaisen kortin. Alunperin hän sai Samuel Edozien nilkkaan kohdistuneesta taklauksestaan varoituksen, mutta videotarkistuksen myötä kortin väri muuttui punaiseksi.

Newcastle saa tietää finaalivastustajansa keskiviikkona, kun Manchester United isännöi Nottingham Forestia. United voitti ensimmäisen välieräkamppailun vieraissa 3-0.