Chelseaa 2009-2011 luotsannut Carlo Ancelotti kommentoi tammikuun siirtoikkunaa niin nykyisen seuransa Real Madridin, kuin myös valioliigaseurojen osalta.

Los Blancos ei aktivoitunut ikkunassa.

– Emme tehneet kauppoja, koska meidän ei tarvinnut. Kun suunnittelee hyvin, ja pysyy suunnitelmassaan, ei siirtoja talvella välttämättä tarvita. Jos niitä tarvitaan, se johtuu siitä että jotain on tapahtunut. Me emme nähneet tarpeelliseksi toimia, sillä joukkue on ok.

Siinä missä nykyseura ei rahoja liikutellut, rikkoi Ancelottin vanha työnantaja – tai ainakin sen nykyinen versio – 100 miljoonan rajan jopa kahteen kertaan.

– Kyllähän me kaikki tiedämme mitä Valioliigassa tapahtuu, televisiorahojen suuruuden vuoksi. Tämä sama tulee varmasti jatkumaan, heillä on etulyöntiasema. En silti usko että se tappaa sitä kilpailullisuutta joka elää muussa Euroopassa. Viime vuonna sen paremmin Mestarien liigaa kuin Eurooppa-liigaa ei voittanut englantilainen joukkue.

Viimeisin Ancelottin valmentama englantilaisseura Everton ei yrityksistään huolimatta sekään tehnyt yhtään hankintaa tammikuussa.