Manchester United nappasi keskiviikkona paikan liigacupin finaaliin. United voitti kotikentällään Nottingham Forestin 2-0 ja eteni loppuotteluun yhteismaalein 5-0.

Ottelussa ei ollut missään vaiheessa pelailun makua, vaikka kotijoukkue lähtikin peliin isosta etulyöntiasemasta.

Kolmen maalin johdostaan huolimatta United haki alusta alkaen aktiivisesti lisää osumia, ja se sai lopulta palkinnon uurastuksestaan 73. minuutilla. Marcus Rashfordin vedon tielle ehti vielä vieraiden puolustaja, mutta irtopallo pomppi Anthony Martialille, joka hoiti homman loppuun.

Pari minuuttia myöhemmin manchesterilaiset tuplasivat johtonsa. Rashford jatkoi Bruno Fernandesin ulkosyrjäsyötöstä pallon maalin poikki ja Fred pääsi viimeistelemään tyhjään verkkoon.

Manchester Unitedia odottaa liigacupin loppuottelussa Newcastle, joka kaatoi toisessa välieräparissa Southamptonin yhteismaalein 3-1. Finaali pelataan 26. helmikuuta Wembleyllä.