Chelsean laitahyökkääjä Hakim Ziyech vaikutti jo siirtyvän loppukaudeksi Paris Saint-Germainin riveihin lainalle, mutta diili kariutui myöhästyneiden asiakirjojen takia.

Ziyech, 29, matkusti tiistaina Ranskaan sinetöimään siirtoaan, mutta Chelsean ja PSG:n neuvotteluista muodostui lehtitietojen mukaan täysi farssi.

Kummallakin seuralla on oma versionsa siitä, miksi Ziyechin siirto ei toteutunut. Chelsea on syyttänyt hässäkästä teknisiä ongelmia omassa päässään, mutta PSG:n mukaan lontoolaisseura lähetti useaan kertaan virheelliset asiakirjat Ranskaan, mistä johtuen siirtoaika ehti loppumaan.

Jos PSG haluaa vielä Ziyechin riveihinsä, se joutuu odottamaan uutta mahdollisuuttaan ensi kesään saakka. Kaikkialla Euroopassa siirtoikkuna ei ole kuitenkaan vielä kiinni.

Turkkilaislehti Fanatik kertoo, että maan suurseura Beşiktaş on tarkkaillut Ziyechin tilannetta ja käynyt läpi, olisiko sillä varaa hankkia marokkolaistaituri riveihinsä.

Beşiktaşilla ei luultavasti pysty ostamaan Ziyechiä pysyvällä siirrolla, mutta lyhyt lainadiili saattaa olla toteutettavissa.

Turkissa siirtoikkuna menee kiinni vasta ensi keskiviikkona.