Portugalilaislehti Record väittää, että Chelsean uusi keskikenttäpelaaja Enzo Ferández olisi uhkaillut Benficaa saadakseen ennätysiirtonsa Englantiin aikaiseksi.

Portugalilaisseuran johtoporras yritti kaikkensa pitääkseen Argentiinan nuoren MM-tähden itsellään, mutta suostui lopulta myymään 21-vuotiaan siirtoikkunan viimeisenä päivänä Chelseaan, kun osapuolet pääsivät sopuun peräti 121 miljoonan euron suuruisesta korvauksesta.

Benfican puheenjohtaja Rui Costa osoitti pettymyksensä Fernándezin lähtöön ladatessaan suorat sanat pelaajasta torstaina, minkä jälkeen paikallislehti Record on esittänyt tätäkin kovempia väitteitä kulissien takaa.

Lehden mukaan Fernández oli muun muassa uhannut tehdä ja julkaista Benfican rakennetta syyttävän videon, jos hänen siirtonsa Chelseaan ei toteutuisi. Tämän lisäksi hän tiettävästi uhkasi palata kotimaahansa Argentiinaan ja kieltäytyä pelaamasta Benficalle enää koskaan.

Fernández noteerasi lehtiväitteet jäähyväisviestissään Benficalle, kun hän kiitti seuran työntekijöitä ja kannattajia ajastaan Portugalin suurseurassa.

– Nautin jokaisesta hetkestä täysillä ja annoin aina parhaani. Ei anneta lehdistön tahria sitä, mitä rakensimme yhdessä, sillä se oli jotain ihmeellistä, jotain mitä en ollut koskaan voinut kuvitellutkaan, Fernández saneli.

Fernández saattaa tehdä Chelsea-debyyttinsä tänään perjantaina, kun Graham Potterin miehistö isännöi Fulhamia Valioliigassa.

LUE MYÖS!