Chelsean hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on ”järkyttynyt ja pettynyt” hänen pudottua joukkueen Mestarien liigan kokoonpanosta ulos, kertoo Telegraph.

Lontoolaisseura julkisti perjantaina 25 pelaajan ryhmänsä kilpailun pudotuspeleihin, mutta Aubameyangin, 33, nimeä ei listalta löytynyt, vaikka hän teki lohkovaiheessa kaksi maalia ja syötti yhden.

Chelsean oli pudotettava yksi lohkovaiheeseen nimetyn kokoonpanon pelaajista, jotta se sai rekisteröityä kolme uutta hankintaa mukaan pudotuspeleihin. Uusista vahvistuksista listalle pääsivät Myh’ailo Mudryk, Enzo Fernández ja João Félix.

Telegraphin mukaan Aubameyangin lähipiirissä uskotaan, että Chelsea yrittää savustaa häntä seurasta ulos. Tuo epäilys vain vahvistui perjantaina illalla, kun Aubameyangia ei otettu edes vaihtopenkille sarjaotteluun Fulhamia vastaan, vaikkei hän tiettävästi kärsi mistään loukkaantumisesta.

Chelsean päävalmentaja Graham Potter kävi Aubameyangin kanssa torstaina henkilökohtaisesti läpi, miksi gabonilaishyökkääjää ei valittu mukaan Mestarien liigan pudotuspeleihin. Sisäpiirilähteiden mukaan sekä Chelsean että pelaajan leiristä on vahvistettu, että päätös ei ollut rangaistus mistään, eikä Aubameyang ole käyttäytynyt kertaakaan epäammattimaisesti siirryttyään seuraan viime kesänä.