Chelsea-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on herättänyt MLS-seura Los Angeles FC:n kiinnostuksen, kertoo London Evening Standard.

33-vuotiaan hyökkääjän tulevaisuus Stamford Bridgellä on näyttänyt synkältä siitä lähtien kun hänet jätettiin pois Graham Potterin joukkueesta Mestarien liigan pudotuspeleihin viime viikolla.

Viime kuussa Aubameyangia yhdistettiin Espanjaan ja Italiaan, mutta ei voinut tehdä siirtoa, koska hän on pelannut tällä kaudella jo kahdessa seurassa tehtyään yhden esiintymisen Barcelonassa ennen siirtymistään Chelseaan syyskuussa.

MLS tarjoaa kuitenkin porsaanreiän kyseiseen sääntöön, sillä Pohjois-Amerikan pääsarjassa kausi 2023 alkaa helmikuussa ja siirtoikkuna Yhdysvalloissa on auki 24. huhtikuuta asti.

LAFC harkitsee lontoolaislehden mukaan Aubameyangin hankkimista Gareth Balen korvaajaksi.

Walesilaistähti teki viime kaudella joukkueen voittomaalin MLS Cupin finaalissa, mutta päätti menestyksekkään jalkapallouransa viime kuussa.

Saadakseen Aubameyangin lähtemään, on Chelsean kuitenkin onnistuttava vakuuttamaan gabonilainen siirrosta Yhdysvaltoihin, sillä Aubameyang itse pitää itseään edelleen Euroopan huipputason pelaajana.

Karun Mestarien liiga -kohtalon jälkeen Aubameyang jäi pois myös perjantain Valioliiga-ottelusta Fulhamia vastaan, minkä seurauksena hän lähti Milanoon kahden päivän mittaiselle perhelomalle.

LUE MYÖS!