Englannin viidennellä sarjatasolla pelaava walesilaisseura Wrexham oli lähellä todellista jättiyllätystä laitettuaan kolmea sarjaporrasta ylempänä pelaavan Sheffield Unitedin koville FA Cupin dramaattisessa neljännen kierroksen uusintaottelussa tiistai-iltana.

Uusintaottelu oli 1–1-tasatilanteessa aina lisäajalle saakka, jolloin Sheffield Unitedin legendaarinen hyökkääjä Billy Sharp ja norjalainen huippupelaaja Sander Berge ratkaisivat kamppailun kahdella komealla viimeistelyllä.

Englannin Mestaruussarjan kakkonen meni 50. peliminuutilla johtoon Anel Ahmedhodzicin osumalla, mutta Wrexhamin maalitykki Paul Mullin toi pelin kymmentä minuuttia myöhemmin pilkulta tasoihin. Maalin jälkeen kentälle heitettiin soihtu, joka pakotti pelin hetkeksi tauolle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Paul Mullin on tehnyt tällä kaudella 20 maalia 28 peliin Nations Leaguessa. Kuva: Getty Images

Toiset kymmenen minuuttia myöhemmin Mullin, 28, sai tilaisuuden viedä Wrexhamin johtoon erotuomarin vihellettyä vierasjoukkueelle toisen rangaistuspotkun, mutta Unitedin maalivahti Adam Davies torjui yrityksen hienosti.

Sheffield United lisäsi painetta varsinaisen peliajan lopussa ja meni johtoon Sharpin terävällä viimeistelyllä, mitä seurasi Bergen lopullinen naula Hollywood-tähtien omistaman Wrexhamin arkkuun kotijoukkueen erinomaisen vastaiskun päätteeksi.

Sheffield United voitti uusintaottelun täten 3–1-lukemin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Not for the first time, Billy Sharp saves the day for Sheffield United! 👏

Sheffield United ja Wrexham pelasivat viime viikolla trillerimäisen 3–3-tasapelin Walesissa, kun joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran FA Cupin neljännellä kierroksella.

Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn omistama National League -joukkue näytti jo ottavan Bladesista todellisen shokkivoiton, mutta 95. minuutin tasoitusmaali pakotti seurat tämänpäiväiseen uusintaotteluun.

Sheffield United kohtaa FA Cupin viidennellä kierroksella Valioliigan huippuseura Tottenhamin.

FA Cupin 4. kierroksen uusinta:
19.03.2023
KloOtteluTulos
18:30Manchester UnitedMan UtdFulham3-1
16:15BrightonGrimsbyGRI5-0
14:00Sheffield United FCSHUBlackburnBLA3-2
18.03.2023
KloOtteluTulos
19:45Manchester CityMan CityBurnleyBUR6-0