Ranskalaisen Lorientin johtaja Loïc Féry kertoo, että hänen seuransa pääsi tammikuussa West Hamin kanssa sopimukseen hyökkääjä Terem Moffin siirrosta itälontooseen. Lopulta nigerialainen päätyi kuitenkin ostovelvoitteen sisältävälle lainalle OGC Niceen.

Lorient myi tammikuussa laituri Dango Ouattaran Bournemouthiin, jonka tuoreen omistajatahon Bill Foley omistaa myös osuuden Lorientista. Féry sanoo silti, että seura olisi saattanut myydä Moffin myös Cherriesin kilpailijalle.

Ligue 1 -kauden neljänneksi paras maalintekijä herätti Ironsin lisäksi kiinnostusta myös Marseillessa – jonka kanssa Féry kertoo myös seuran päässeen jo siirrosta sopuun.

Kun kummatkin joukkueet ovat pelanneet Valioliigaa tällä kaudella 21 ottelua, on Bournemouth (sijalla 19.) kaksi pistettä West Hamia (sijalla 16.) perässä. Molemmat pelaavat siis käytännössä sarjapaikastaan.