Valioliigakaudellaan tavallista vakuuttavammin esiintynyt Brighton & Hove Albion keikkuu tällä hekellä taulukon sijalla kuusi, pelattuaan kaksi ottelua viitospaikan Tottenham Hotspuria vähemmän. Seuran eteneminen on ollut vakuuttavaa, varsinkin kun huomioidaan sen lähihistorian henkilöstömenetykset aina manageri Graham Potterista puolustaja Marc Cucurellan kautta laituri Leanrdo Trossardiin.

Tammikuun siirtoikkunassa seura veti haarniskaa ylleen, eikä suostunut isoihinkaan tarjouksiin keskikenttäpelaaja Moises Caicedosta.

Italialaistoimittaja Daniele Longo kertoo, että myös Potterin seuraajaksi rantakaupunkiin värvätyn Roberto De Zerbin halutaan pysyvän sijoillaan. Managerin sopimukseen on tietojen mukaan liitetty 13 miljoonan euron suuruinen siirtopykälä.

Tähtipelaajien sopimuksiin usein sisällytettävät siirtopykälät eivät ole täyttä arkipäivää valmentajien puolella. De Zerbin sopimuksen muodon katsotaan osoittavan Brightonin arvostusta brescialaista kohtaan.