Liverpoolissa pelätään, että keskikenttäpelaaja Thiago Alcântaraa odottaa neljän viikon tauko tositoimista, kertoo Telegraph.

Thiago, 31, loukkasi lonkkansa tällä viikolla ja liittyi Liverpoolin pitkälle loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Espanjalaistaiturin poissaolo tulee Liverpoolille huonoon väliin, sillä joukkueella on useita vaikeita pelejä luvassa lähiviikkoina.

Jos arvio kuukauden toipumisajasta pitää paikkaansa, Thiago joutuu jättämään väliin ottelut Evertonia, Newcastlea, Real Madridia, Crystal Palacea, Wolverhamptonia, Manchester Unitedia ja Bournemouthia vastaan. Mestarien liigan neljännesvälierien toinen osa Real Madridia vastaan on vuorossa 15. maaliskuuta.

Loukkaantumiset ovat riivanneet Liverpoolia tällä kaudella poikkeuksellisen paljon, kun vammoja on sattunut enemmän harjoituksissa kuin peleissä. Telegraphin mukaan seuran lääketieteellisellä osastolla on tapahtunut viime vuoden aikana isoja henkilövaihdoksia.