Yhdysvaltalaisvalmentaja Jesse Marsch korvaa viime viikonloppuna potkut saaneen Nathan Jonesin Southamptonin uutena managerina, kertoo The Athletic.

Marsch ja Southampton aloittivat neuvottelut pestistä maanantaina. Seura halusi toimia alusta alkaen nopeasti ja päättäväisesti, sillä sen tavoitteena oli löytää uusi manageri ennen joukkueen lauantaista ottelua Chelseaa vastaan.

Athleticin mukaan Southamptonin seurajohto harkitsi rooliin myös Steven Gerrardia ja Frank Lampardia. Ykkösehdokkaana pidetyn Marschin odotetaan kuitenkin ottavan nyt vetovastuu alavireisestä Saintsista, joka on tällä hetkellä Valioliigassa viimeisenä.

Southamptonin kerrotaan olleen kiinnostunut Marschista jo tammikuusta 2022 lähtien. Nyt 49-vuotias valmentaja oli sopivasti vapailla markkinoilla hänen saatua lähtöpassit Leedsistä aiemmin tässä kuussa.

Southampton on etsinyt uutta manageria sunnuntaista lähtien, kun se antoi Jonesille potkut vain 14 ottelun jälkeen. Ralph Hasenhuttlin aiemmin tällä kaudella korvannut Jones onnistui johdattamaan seuran vain yhteen Valioliiga-voittoon St Mary’s Stadiumilla.

LUE MYÖS!