Marcus Forss on kertonut, mitkä asiat ovat auttaneet häntä kukoistamaan Middlesbrough’n paidassa suomalaishyökkääjän onnistuttua jälleen maalinteossa viikonlopun voitossa Cardiff Cityä vastaan.

Viime kesänä Brentfordista ostetun Forssin ura Middlesbrough’ssa on lähtenyt liitoon Michael Carrickin alaisuudessa. 23-vuotias on löytänyt uuden pelipaikan oikealta laidalta, mistä hän on tehnyt seitsemään otteluun neljä maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Kun Forssilta kysyttiin uudesta roolistaan lauantain Cardiff-voiton jälkeen, kertoi Huuhkajien kärkimies sen sallimasta vapaudesta ja erilaisista, maalintekoakin helpottavista asemista.

– Se on erilainen rooli, mutta pidän siitä. Se antaa minulle vapauden nousta asemiin, joissa voin vaikuttaa peliin ja juosta puolustajien selustaan saadakseni erilaisia laukaisumahdollisuuksia. Nautin siitä, että voin pelata laidalla ja auttaa joukkuetta, Forss kertoi BBC Teesille.

Forssin mukaan etenkin oikean laitapuolustajan Tommy Smithin antama tuki on auttanut häntä sopeutumaan uuteen pelipaikkaansa.

– Se ei ole luontainen pelipaikkani, mutta se on helpompaa, kun takanani on Tommyn kaltainen pelaaja, joka puhuu jatkuvasti ja kertoo minulle jatkuvasti, mitä hän minulta tarvitsee. Sen takia on helpompi pelata tässä roolissa. Tommyn kaltaisen pelaajan puolesta haluaa aina taistella.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Marcus Forss

@mforss_
3 Wins in a row⚽️ Away fans were brilliant🔥 #UTB

Forss avasi Middlesbrough’n maalihanat Etelä-Walesissa annettuaan osoituksen nopeista reaktiokyvyistään, kun hän laukoi läheltä tulleen syötön vastustamattomasti maalin kattoon.

– Pelasin seinäsyötön Rileyn kanssa, jonka jälkeen oli vain päästävä oikealle alueelle oikeaan aikaan. Olin lähellä myös toista osumaa. Minua ei varsinaisesti tunneta pääpelaamisestani, mutta harjoittelen niitä koko ajan, ja nyt se melkein onnistui!

Middlesbrough voitti Cardiffin 3–1-lukemin ja on Englannin Mestaruussarjassa kolmantena. Eroa kärkiseura Burnleyyn on 17 pistettä ja toisena olevaan Sheffield Unitediin kymmenen pistettä. Kolmas sija oikeuttaisi paikkaan Valioliigan nousukarsinnoissa.

LUE MYÖS!