Kakkosliigassa pelaavan Grimsby Townin kannattajat ovat erittäin tyytymättömiä kuultuaan, että he eivät saa ottaa puhallettavia Harry Haddock -maskottejaan FA Cupin vierasotteluun Southamptonia vastaan.

Southampton isännöi Grimsbyä FA Cupin viidennellä kierroksella 1. maaliskuuta. Grimsby on kilpailun viimeinen neljänneltä sarjaportaalta ponnistava seura. Kaikki muut joukkueet tulevat ylemmiltä sarjatasoilta.

Grimsbyn kannattajat tunnetaan kaupungin kalastusteollisuuden takia lempinimellä Mariners (suom. merenkulkijat), ja heillä on usein stadionilla mukana ilmatäytteisiä kaloja. Southampton on kuitenkin kieltänyt maskottien tuomisen St Mary’silla pelattavaan cup-kamppailuun.

– Seura on tänään saanut vahvistuksen Southamptonilta, että Harry Haddockeja (maskotteja) ei päästetä St Mary’sille FA Cupin viidennen kierroksen otteluun, kommentoi Grimsby lausunnossaan.

– Jaamme kannattajiemme väistämättömän turhautumisen tästä päätöksestä, mutta tiedämme, että tuette meitä loistavasti ensimmäisessä FA Cupin viidennen kierroksen ottelussamme sitten vuoden 1996.

Grimsbyn odotetaan tuovan noin 5 000 vieraskannattajaa cup-otteluun. Faneja on varoitettu, että ilmatäytteiset maskotit takavarikoidaan, jos niitä viedään stadionille.