Chelsea aloitti Mestarien liigan pudotuspeliurakkansa keskiviikkona, kun se kohtasi vieraskentällä Borussia Dortmundin. Dortmund voitti Chelsean 1-0.

Ottelun avausjakso olin varsin tasainen. Dortmund hallitsi enemmän palloa, mutta Chelsea väläytteli muutamalla vaarallisella vastahyökkäyksellä, ja kykeni luomaan mallikkaita maalipaikkojakin. João Félix sai pallon kertaalleen ylärimaan, mutta sitä lähemmäs vieraat eivät päässeet.

Dortmundin Karim Adeyemi viimeisteli ottelun ainokaisen, kun toista jaksoa oli takana noin vartti. Adeyemi juoksi koko Chelsean kenttäpuoliskon läpi ja ohitti matkalla niin Enzo Fernándezin kuin Kepankin. Edessä oli tyhjä maali, eikä nuorukainen erehtynyt.

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan Lontoossa tiistaina 7. maaliskuuta.

Neljännesvälierät eivät ole käynnistyneet järin positiivisin merkein valioliigaseurojen osalta, sillä tiistaina AC Milan voitti Tottenhamin 1-0 Milanossa.

Chelsea FC

@ChelseaFC
A narrow defeat in the first leg of the tie.