Tottenham kärsi tiistaina AC Milanin vieraana 0-1-tappion Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Pelitapahtumiin ja vieraiden poissaolijoihin nähden Spurs voi olla tyytyväinen, että se lähtee toiseen osaotteluun vain maalin takamatkalta.

Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte sanoi lehdistötilaisuudessaan, että Milankaan ei päässyt tiistaina helpolla.

– Se oli taistelua alusta loppuun. Minusta molemmat joukkueet pelasivat korkealla intensiteetillä ja painostivat vastustajaa. Meidän oli vaikea pelata ja heidän oli vaikea pelata, kommentoi Conte Sky Sportsin mukaan.

– Oli sääli päästää maali viiden minuutin jälkeen. Mielestäni olisimme voineet toimia siinä kyseisessä tilanteessa paljon paremmin.

– Sitten me yritimme, mutta Milania vastaan pelatessa on vastahyökkäysten takia kiinnitettävä huomiota, milloin hyökätä, koska heillä on Rafael Leãon ja Theo Hernándezin kaltaisia pelaajia ja Olivier Giroud’n kaltainen kiintopiste. Jos heille antaa tilaa, he satuttavat sinua.

– Jatkoon päästäkseen on pelattava kaksi ottelua. Pelasimme ensimmäisen ottelun vieraissa, ja tunnelma oli fantastinen. Tunnen San Siron ja tiedän, kuinka vaikeaa on pelata tällaisessa tunnelmassa, lisäsi Conte BT Sportin haastattelussa.

– Toisen ottelun pelaamme omalla stadionillamme ja kannattajiemme on luotava tunnelma, jonka avulla voimme lyödä Milanin.