AC Milan ja Tottenham iskivät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Milanossa. AC Milan voitti avausosan 1-0.

Kummatkin joukkueet joutuivat tiistai-illan kohtaamiseen varsin varamiehisenä. Muun muassa molemmat ykkösmaalivahdit, AC Milanin Mike Maignan ja Tottenham-kollega Hugo Lloris olivat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Ottelun avausjakso oli varsin tasainen.

AC Milan siirtyi johtoon jo kuudennella minuutilla. Theo Hernández nousi laidaltaan ja laukoi kohti Tottenham-vahti Fraser Forsteria. Forster torjui laukauksen, ja onnistui vielä pääsemään ilmiömäisesti Brahim Díazin vedon eteen, mutta pallo kimposi pelattavaksi ja Brahim puski sen maaliin. 1-0.

Tottenham kykeni luomaan avausjaksolla muutaman potentiaalisen tekopaikan, mutta viimeistely ontui. Harry Kane sai pallon jo ylärimaan, mutta lopulta tilanne vihellettiin paitsioksi.

Toisella jaksolla Tottenham ei saanut käytännössä ensimmäistäkään vaaratilannetta aikaiseksi. AC Milanin suomensaksalainen toppari Malick Thiaw sai loistavan tekopaikan noin kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta loistavan ottelun pelanneen Thiaw’n pusku viuhui ohi maalin.

Otteluparin toinen osa pelataan 8. maaliskuuta Lontoossa.