Manchester City joutui pettymään keskiviikkoiltana jäätyään RB Leipzigin kanssa 1-1 -tasapeliin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Saksassa. Lue lisää täältä.

Ottelupari ratkaistaan 13. maaliskuuta Etihadilla pelattavassa toisessa osassa.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiolan mukaan joukkue ei kyennyt vastaamaan RB Leipzigin nopeuteen tilanteenvaihdoissa.

– Meillä ei ole sellaista joukkuetta, joka kykenisi kilpailemaan RB Leipzigin kanssa tilanteenvaihdoissa. He ovat meitä parempia ja nopeampia, jos emme laske Kyle Walkeria ja Erling Haalandia mukaan. Heillä on sitä nopeutta, joka meiltä puuttuu. Sen vuoksi meidän on kontrolloitava ottelua siten, miten kontrolloimmekin sitä avausjaksolla, Guardiola summasi.

Manchester City ei tehnyt ottelussa ensimmäistäkään vaihtoa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten syksyn 2018, kun Mestarien liigassa pelaava joukkue ei suorita vaihtoja ottelussa.

– Se ei tarkoita sitä, että minun pitäisi tehdä kaikki viisi käytettävissä olevaa vaihtoa. Olen riittävän hyvä valmentaja tietääkseni, mitä minun pitää tehdä ja mitä ei. Kenties toisessa osaottelussa päätän olla hullu ja pelata yhdeksällä hyökkääjällä.