Chelsea pelaa suorastaan surkeaa kautta.

Seura on Valioliigassa kymmenentenä ja Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut jo 14 pisteen päähän. Chelsea hävisi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Borussia Dortmundille 0-1. Toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina Lontoossa.

Chelsea on voittanut vain kaksi edellisestä 16 ottelustaan. Tuloskunto on ollut siten kaukana parhaasta jo kuukausikaupalla.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Chelsean seurajohto haluaa julkisesti tukea Graham Potteria ja antaa päävalmentajalle luottamusta ja työrauhaa.

Tilanne ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen, sillä Telegraphin mukaan Potterin työpaikka on pelissä seuraavassa kahdessa ottelussa. Chelsea kohtaa viikonloppuna Leedsin Valioliigassa ja ensi viikolla Dortmundin Mestarien liigassa. Jos tulokset ovat edelleen yhtä surkeita, saanee Potter potkut joukkueen päävalmentajan paikalta.

Telegraphin mukaan Chelsean pelaajat ovat huolissaan siitä, kykeneekö Potter kääntämään joukkueen kurssin. Nimeltä mainitsemattomat pelaajat olivat lisäksi hyvin pettyneitä siihen, etteivät he mahtuneet edes penkille sunnuntain Tottenham-ottelussa. Tottenham voitti Chelsean 2-0.