Julián Álvarez siirtyi viime kesänä pysyvästi Manchester Cityyn.

Manchester City hankki hyökkääjän River Platesta tammikuussa 2022 noin 20 miljoonalla eurolla ja jätti hänet argentiinalaisjätin riveihin lainalle kevätkaudeksi.

Álvarez liittyi Manchester Cityn vahvuuteen kesällä, mutta on jäänyt Pep Guardiolan alaisuudessa varsin pienelle vastuulle. Álvarez on päässyt vain kuudesti avauskokoonpanoon Valioliigassa. Vastuuta on tullut pitkälti cup-kilpailuissa.

TyC Sportsin César Luis Merlon saamien tietojen mukaan Álvarez ja Manchester City eivät ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Toimittajan mukaan Álvarez ei poissulje lainaa muihin maisemiin ensi kaudeksi, jos peliaika pysyy keväällä yhtä pienenä. Merlon mukaan Barcelona on kiinnostunut lainaamaan Álvarezin ensi kaudeksi.

23-vuotias hyökkääjä pelasi loistavat MM-kisat ja oli johdattamassa Argentiinaa maailmanmestariksi. Álvarez teki turnauksessa neljä maalia.

Álvarez on viimeistellyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna kymmenen maalia Manchester Cityn paidassa.