Manchester Unitedin toppari Harry Maguire sanoo, että manageri Erik ten Hag luottaa häneen, mutta Englannin maajoukkuepuolustaja haluaa päästä pelaamaan enemmän.

Maguire, 29, on virallisesti Unitedin kapteeni, mutta hän on jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle, kun Raphaël Varane ja Lisandro Martínez ovat esiintyneet edukseen topparikaksikkona.

Sunnuntaina liigacupin finaalissa Newcastlea vastaan Maguire pääsi kentälle vasta 88. minuutilla. Palkintotilaisuudessa hän nosti pokaalin ilmaan yhdessä Bruno Fernandesin kanssa, joka kantoi loppuottelussa kapteeninnauhaa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Daily

@footballdaily
Manchester United finally have their hands on a trophy 𝐀𝐆𝐀𝐈𝐍! 🏆🤩

Maguire ymmärtää kovan kilpailutilanteen, mutta se ei lievitä hänen nälkäänsä päästä kentälle.

– Olen jalkapalloilija, joka haluaa pelata ja johdattaa jätkät pelin alussa tunnelista kentälle, mutta ymmärrän, että tämä on osa huipputason jalkapalloa, kun paikoista käydään valtavaa kilpailua, kommentoi Maguire ESPN:n mukaan.

Uskoakseni häneltä (ten Hagilta) on kysytty useissa haastatteluissa roolistani ja hän on sanonut minulle, että hän uskoo minuun, mutta tämä on jalkapalloa. Tämä on Manchester United. Me haluamme voittaa isoja pokaaleja, ja sitä varten tarvitaan kilpailua pelipaikoista.

– Manageri puhuu kanssani päivittäin ja hän todella kunnioittaa minua ja uskoo, että olen huipputoppari, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet pelatakseen hänen joukkueessaan. Mutta hän ymmärtää myös, että pelaamaan päässeet pelaajat ovat suoriutuneet todella hyvin. Minäkin ymmärrän sen.

Lehtitietojen mukaan Maguire hylkäsi tammikuussa mahdollisuuden siirtyä West Hamiin jäädäkseen taistelemaan paikastaan. Hänen odotetaan herättävän kesän siirtomarkkinoilla enemmänkin kiinnostusta, jos hänen tilanteensa ei muutu loppukaudesta. Maguiren ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

Lisää uutisia Manchester Unitedista