Liverpool hankki Cody Gakpon tammikuussa PSV:stä. Liverpool maksoi Gakposta noin 42 miljoonaa euroa.

Hollantilaispelaaja on ehtinyt edustaa uutta seuraansa kymmenessä ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kaksi maalia. Jürgen Klopp on peluuttanut Gakpoa niin laidalla kuin kärjessäkin.

Leedsin omistaja Andrea Radrizzani kertoi DAZN:n haastattelussa olleensa hyvin lähellä Gakpon hankintaa viime kesän lopussa. Lopulta Hollannin A-maajoukkueen silloinen päävalmentaja Louis van Gaal astui väliin.

– Olimme todella lähellä hankkia Gakpon. Kyseessä oli kesän siirtoikkunan viimeinen päivä. Kaikki oli valmista PSV:n kanssa, mutta sitten siirto kaatui van Gaalin vuoksi. Van Gaal soitti Gakpolle ja toivoi pelaajan odottavan siirron suhteen MM-kisojen vuoksi. Myöhemmin hän siirtyi Liverpooliin.

Radrizzani antoi noin vuosi sitten potkut Marcelo Bielsalle. Kannattajat kuittailevat siitä hänelle edelleen.

– Kannattajat syyllistävät minua edelleen Bielsan potkuista. Kyseessä oli hyvin vaikea, mutta oikea päätös. Psyykkisesti ja fyysisesti joukkue ei enää kyennyt seuraamaan Bielsaa. Bielsa on valmentaja, joka vaatii paljon pelaajiltaan.

Santi Aouna

@Santi_J_FM
🎙Le président de Leeds Andrea Radrizzani 🇮🇹 confirme à @dazngroup la piste Gakpo 🇳🇱 l'été dernier :

«Nous étions proches de signer Cody Gakpo. C'était fait le dernier jour du estival! Tout était OK avec le PSV. Puis le deal s'est effrondré à cause de Van Gaal".

Santi Aouna

@Santi_J_FM
🚨Info : Cody Gakpo 🇳🇱, le talentueux ailier du #PSV, est la priorité de #Leeds pour remplacer Raphinha 🇧🇷.

@sebnonda