Bernardo Silvan tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Keskikenttäpelaaja on ollut lähdössä Manchester Citystä jo muutaman vuoden ajan, mutta lopulta seura ei ole saanut Silvasta tarpeeksi hyvää tarjousta.

Silva on kuulunut kuluvalla kaudella Pep Guardiolan luottopelaajiin, mutta Silvan kerrotaan silti haluavan vaihtaa maisemaa kesällä. Athletic uutisoi helmikuun alussa, että Silva haluaa siirtyä kesällä Espanjaan.

BBC:n saamien tietojen mukaan Manchester City on asettanut Silvalle 65 miljoonan euron hintalapun.

Sport kertoo Barcelonan saaneen kyseisen summan kasaan ja on valmis maksamaan vaaditun summan Silvasta. Barcelonan on kuitenkin myytävä pelaajiaan kesällä FFP (Financial Fair Play) -sääntöjen vuoksi voidakseen maksaa suuren siirtosumman Silvasta. Barcelonalla ei ole tällä hetkellä ollenkaan tilaa palkkakatossaan.

Sportin mukaan Barcelonan seurajohto on asettanut Silvan hankinnan kesän siirtoikkunan ykköstavoitteekseen. Barcelona on ollut aiemminkin Silvan kintereillä.