Manchester Unitedin pelaajalegenda Gary Neville on antanut kovaa kritiikkiä keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesille, joka toimi joukkueen kapteenina nöyryyttävässä Liverpool-tappiossa.

United hävisi sunnuntaina Liverpoolin vieraana Valioliigassa peräti 0-7.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Manchester United have suffered their joint-heaviest ever competitive defeat, alongside 7-0 losses to Wolves in December 1931, Aston Villa in December 1930 and Blackburn Rovers in April 1926. Crushed.

Fernandes, 28, otti vastuun Unitedin kipparoinnista Harry Maguiren istuessa penkillä, mutta portugalilainen on saanut ottelun jälkeen runsaasti palautetta asenteestaan kentällä.

Tuomaristo sai jatkuvasti kuulla kunniansa turhautuneelta Fernandesilta, joka vaikutti kalastelevan parissa tilanteessa vapaapotkuja liioittelemalla kontakteja. Portugalin maajoukkuepelaaja myös lopetti pelaamisen joissain tilanteissa loppua kohden ja eräässä erikoisessa välikohtauksessa hän näytti töytäisevän avustavaa tuomaria selkään.

Sky Sportsin asiantuntijana toimineen Nevillen mukaan Fernandes ilmaisi turhautumisensa vaihtopenkin suuntaan, kun hänelle ilmeni 85. minuutilla, että Marcus Rashford vaihdetaan kentältä pois eikä häntä. Nevillen mielestä kapteeni ei voi pyytää tappiotilanteessa vaihtoa sen takia, vaikka ei millään huvittaisi enää olla kentällä.

– Bruno Fernandes seisoi keskiympyrässä kädet ylhäällä ja sanoi: ’Miksen minä tule pois?’ Ihan totta… huokaili Neville.

– Mielestäni osa hänen käytöksestään toisella puoliajalla on ollut häpeällistä.

Nevilleä pyydettiin summaamaan Unitedin esitys Anfieldilla.

– Ensimmäistä 40 minuuttia voisi kuvailla klassiseksi vieraspeliksi Anfieldilla. Manchester United kesti myrskyn, ja näytti siltä, että se saisi maalin ja menisi puoliajalla johtoon.

– Toinen puoliaika on ollut täysi häpeäpilkku. Sitä kuvaa parhaiten Bruno Fernandes, joka on ollut nolo, häpeällinen tässä pelissä.

Neville jatkoi Unitedin ja Fernandesin ripittämistä nimikkopodcastissaan.

– Aloitan kapteenista, koska hän on seuran kapteeni. Bruno Fernandes voi joskus ärsyttää ihmisiä, koska hän on sellainen, mutta se oli kauhistuttavaa toisella puoliajalla.

– Loput heistä eivät ilmaantuneet paikalle. Koko takanelikko oli häpeällinen. Siitä ei voi tulla normi. Tämä ei saa enää ikinä toistua.