Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes ei pyytänyt päästä vaihtoon kesken viime viikonlopun murskatappion Liverpoolia vastaan, kertoo BBC.

Liverpool möyhensi Unitedin sunnuntaina kotikentällään historiallisin 7-0-lukemin. Kyseessä oli manchesterilaisseuran suurin tappio lähes sataan vuoteen.

Unitedin kapteenina toiminut Fernandes, 28, on saanut runsaasti kritiikkiä esityksestään ja käytöksestään sunnuntain ottelussa. Portugalilaistähti on saanut negatiivista palautetta muun muassa teatraalisista kaatumisistaan, pelaamisen lopettamisesta tietyissä tilanteissa ja siitä, kuinka hän töytäisi avustavaa tuomaria ottelun loppuhetkillä.

Suuri puheenaihe on ollut myös Fernandesin väitetty pyyntö päästä vaihtoon ottelun loppuhetkillä. Fernandes viittilöi vaihtopenkille kysyvän oloisena, kun Anthony Elanga vaihdettiin Marcus Rashfordin tilalle 85. minuutilla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Bruno Fernandes with a second half to forget... 😬

Muun muassa Sky Sportsin asiantuntijana toiminut United-legenda Gary Neville tulkitsi Fernandesin eleen haluksi päästä vaihtoon kesken nöyryyttävän tappion.

BBC:n saamien tietojen mukaan Fernandes ei kuitenkaan pyytänyt päästä pois kentältä, vaan hän halusi kysyä jotain sijoittumisestaan Elangan vaihdon takia.

Fernandes on toiminut tällä kaudella useissa otteluissa Manchester Unitedin kapteenina, kun joukkueen virallinen ykköskippari Harry Maguire on istunut vaihtopenkillä.

Kaikkiaan Fernandes on pelannut kuluvalla sesongilla 40 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen 11. Hän ja David de Gea ovat tahkonneet ylivoimaisesti suurimmat peliminuutit tällä kaudella Unitedissa.