Chelsea lähtee toiseen osaotteluunsa Mestarien liigan neljännesvälierässä maalin tappiolta, Dortmundin Karim Adeyemin tehtyä pelin ainoan osuman 15. helmikuuta. Blues ei ole onnistunut tekemään kahta maalia yhdessä ottelussa sitten viime joulukuun 27. päivän. Nyt sen on jatkoon mennäkseen siihen kyettävä.

– Meidän on pelattava hyvin ja oltava positiivisia. Meillä on kyllä ollut pelejä, joissa olisimme voineet tehdä useamman kuin yhden maalin, manageri Graham Potter sanoo.

Brightonista kesken kauden Thomas Tuchelin paikalle naarattu luotsi ei ole saanut kannattajien toivomia tuloksia aikaan, ja on jo saanut kokea pilkkaa lehtereiltä. Nyt hän uskoo omien tukeen vahvasti.

– Stamford Bridge tulee rokkaamaan tänä iltana. Kannattajat tietävät pelin merkityksen ja sen, miten vaikeaa Mestarien liigassa on pelata vieraskentällä. He tulevat tekemään Dortmundin olon vaikeaksi.

Vaikka Potterin ryhmä onnistuikin kaivamaan voiton Leedsistä Valioliigassa, ei sen kauden trendi ole lähellekään Dortmundin vastaavan kaltainen.

– He ovat valtavassa iskussa, ja voittavat Bundesliigassa jatkuvasti. Heillä on hyviä yksilöitä, ja peli tulee olemaan meille iso haaste.