Chelsea pudotti tiistai-iltana Borussia Dortmundin Mestarien liigasta voitettuaan neljännesvälierien toisen osan 2-0. Chelsea eteni puolivälieriin yhteismaalein 2-1.

Chelsea sai toisen jakson alussa rangaistuspotkun, kun Ben Chilwellin keskitys osui vieressä seisoneen Marius Wolfin käteen. Kai Havertz laukoi pilkun tolppaan, mutta tuomari määräsi sen uusittavaksi, kun pelaajat olivat ehtineet juosta boksin sisään ennen saksalaisen laukausta.

Dortmundin Emre Can antoi suoraa palautetta ottelun tuomarille.

– Emme ansainneet hävitä, mutta hävisimme tuomarin takia. Miksi hän antoi toisen pilkun? En ymmärrä sitä. Minua ei kiinnosta se, kuka juoksi ensimmäisenä boksin sisälle. Havertz laukoi pallon tolppaan ja se on sillä selvä. Tuomari oli ylimielinen läpi ottelun. Pelasimme Stamford Bridgellä ja kenties hän pelkäsi kannattajia. Ehkä UEFA:n olisi pitänyt lähettää eri tuomari tähän otteluun.

Jude Bellingham ei kyennyt ymmärtämään tuomarin ratkaisua. Bellingham muistuttaa, ettei Wolfilla ollut aikaa reagoida Chilwellin keskitykseen.

– En tiedä, mitä hän voi tehdä kätensä kanssa. Se oli jo itsestään pettymys ja sitten vielä pilkku annettiin uudestaan. Mielestäni se oli vitsi. Jokaisessa rangaistuspotkussa, jossa vetäjä menee niin hitaasti kohti palloa, ehtivät muut pelaajat juoksemaan juuri boksin sisään ennen vetoa, mutta sellaista jalkapallo on. Tuomarit tekivät päätöksen ja meidän on elettävä sen kanssa.

LUE MYÖS: Rio Ferdinand piti Chelsean rangaistuspotkutuomiota järjettömänä: ”Tuomari ei ole selvästi pelannut jalkapalloa”