Chelsea eteni tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälieriin voitettuaan neljännesvälierissä Borussia Dortmundin lopulta yhteismaalein 2-1.

Chelsea-luotsi Graham Potterille tiistainen voitto oli elintärkeä, sillä englantilaismedian mukaan hän olisi todennäköisesti saanut potkut, jos Chelsea olisi pudonnut Mestarien liigasta.

CBS Sportsin jalkapalloasiantuntija Jamie Carragher uskoo, ettei Potter ole oikeanlainen valmentaja Chelseaan. Carragher tiedostaa Potterin todistetut kyvyt valmentajana, mutta Chelseassa valmentaminen vaatii jotain muutakin – nimittäin menestystä.

– En kyseenalaista Potterin taitoja valmentajana. Olemme nähneet ne taidot jo hänen edellisissä pesteissään. En vain usko, että hän olisi suinkaan oikea valmentaja Chelsealle. Chelsea on armoton seura. He ovat tottuneet voittamiseen ja siihen, että heillä on Mestarien liigan voittaneita valmentajia. Kannattajat ovat tottuneita siihen. Valmentajat pysyvät 18 kuukautta tai kaksi vuotta ja sitten he lähtevät.

– Potter ei ole sellainen valmentaja. Hän on tyyppi, joka rakentaa asioita. Jos totta puhutaan, niin heti ensimmäisestä päivästä alkaen olen uskonut, ettei hän ole oikea valinta Chelsean päävalmentajaksi. En näe Potterin valmentavan Chelseaa ensi kaudella.

LUE MYÖS