Tottenhamin eurokausi on päättynyt Mestarien liigassa neljännesvälieriin. Spurs jäi toisessa osaottelussa AC Milania vastaan kotonaan maalittomaan tasatulokseen ja hävisi yhteismaalit 0-1-numeroin italialaisille.

Antonio Conten miehistö buuattiin ulos stadionilta päätösvihellyksen jälkeen. Ottelu saattoi olla italialaismanagerin viimeinen lontoolaisseuran peräsimessä.

George Sessions

@GeorgeSessions
Conte shakes the hand of Pioli and the officials before he heads for the tunnel. Loud boos greeted full time and there are not many home fans left here now. Another trophyless season for #THFC and no certainty over the future. A penny for Kane's thoughts too. An awful seven days.

Tottenham pelasi viimeisen vartin vajaamiehisenä Cristian Romeron saatua ulosajon toisesta varoituksestaan. Argentiinalainen taklasi holtittomasti Theo Hernándezia sivurajan tuntumassa, eikä tuomarille jäänyt muuta vaihtoehtoa.

Lisäajalla Harry Kanella oli kuitenkin vielä tilaisuus tasoittaa ottelupari juuri ennen päätösvihellystä. Son Heung-Min lähetti vapaapotkusta keskityksen takatolpalla odottaneelle hyökkääjälle, jonka puskun Mike Maignan kuitenkin pysäytti torjunnallaan pitäen Milanin edellä.

Mestarien liigasta putoamisen myötä Tottenham on pudonnut kaikista cup-kilpailuista. Kauden viimeinen tavoite on selviytyä Valioliigassa neljän parhaan joukkoon.

LUE MYÖS!