Nottingham Forestin manageri Steve Cooper on antanut tukensa keskikenttäpelaajalleen Gustavo Scarpalle, joka menetti lehtitietojen mukaan ison summan kryptovaluuttahuijauksessa.

Brasilialaismedian mukaan Scarpa, 29, ja toinen pelaaja ovat aloittaneet oikeustoimet erään jalkapalloijan omistamaa yritystä vastaan.

Scarpa oli sijoittanut yrityksen neuvojen perusteella viime vuonna noin miljoonaa euroa kryptovaluuttaan. Brassipelaajan mukaan hänelle oli luvattu lyhyessä ajassa isoja voittoja, jotka eivät ikinä toteutuneet, eikä hän pystynyt nostamaan varojaan takaisin itselleen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Planeta do Futebol 🌎

@futebol_info
Hoje, não existe mais amizade entre Gustavo Scarpa e Willian Bigode.

A relação dos jogadores foi abalada após Scarpa tomar calote de R$ 6,3 milhões ao investir na Xland, empresa de criptomoedas, por indicação de Willian.

🗞 Redação SporTV
📸 Cesar Greco

Forest on antanut Scarpalle luvan matkustaa Brasiliaan selvittämään asiaa.

– Se on valitettava tilanne, ja hän saa täyden tukemme. Voin kertoa, että hänellä on ollut joitakin henkilökohtaisia asioita selvitettävänä, ja annamme hänelle tukemme, joka sisältää myös sen, että hän voi matkustaa takaisin [Brasiliaan], kommentoi Cooper BBC:n mukaan.

– Tuemme Gustavoa sen suhteen, mitä hän käy läpi. Tietysti se vaikuttaa hänen suorituksiinsa jalkapallokentällä, hänen käytettävyyteensä ja sen sellaiseen.

– Nämä asiat kulkevat käsi kädessä. Haluamme, että hän saa mielenrauhan ja selvittää tilanteen. Toivottavasti hän saa sen selvitettyä ja voi sitten keskittyä siihen, että hän on käytettävissämme.

Scarpa on pelannut Nottingham Forestin paidassa kahdeksan ottelua siirryttyään seuraan tammikuussa ilmaiseksi Palmeirasista.