Arsenal putosi torstai-iltana Eurooppa-liigasta. Sporting pudotti Arsenalin neljännesvälierissä lopulta rangaistuspotkuilla ja eteni kilpailun puolivälierävaiheeseen. Lue lisää täältä.

Arsenal-luotsi Mikel Artetan mukaan putoaminen Eurooppa-liigasta on hyvin suuri pettymys.

Arsenal on edelleen mukana Valioliigan mestaruustaistelussa. Artetan miehistö johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla Manchester Cityyn. Arsenal on myös pudonnut FA Cupista, joten Valioliiga on seuran ainoa kilpailu loppukaudella.

– Tämä on valtava takaisku. Halusimme todella mennä jatkoon ja taistella tämän kilpailun voitosta. Nyt yritimme 120 minuutin ja rangaistuspotkukilpailun verran, mutta se ei riittänyt. Pettymys ei noin vain lähde pois. Olemme pettyneitä, mutta tämä tuo samalla selvyyttä. Meillä on 11 sarjaottelua pelaamatta ja seuraava finaalimme on Crystal Palacea vastaan, Arteta viittasi viikonlopun otteluun.

– Meidän on laitettava kaikki energiamme ja fokuksemme seuraavaan peliin ja pelata paremmin kuin tänään. Ja voittaa, Arteta päätti.

Arsenal isännöi Crystal Palacea sunnuntaina. Ottelu alkaa klo 16.00.