Bukayo Saka pelaa loistavaa kautta.

21-vuotias oikea laitahyökkääjä on tehnyt Valioliigassa 12 maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä. Saka kuuluu Arsenal-luotsi Mikel Artetan ehdottomiin avainpelaajiin. Saka on kellottanut tällä kaudella jo melkein 3000 peliminuuttia, vaikka kautta on vielä muutama kuukausi jäljellä.

Viikonloppuna Saka iski kaksi maalia Crystal Palacen verkkoon ja antoi lisäksi maalisyötön. Englannin A-maajoukkueen mukana parhaillaan oleva Saka on kovaa vauhtia johdattamassa Arsenalia ensimmäiseen sarjamestaruuteensa sitten kevään 2004. Arsenal johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

Arteta on luonnollisesti hyvin tyytyväinen Sakan otteisiin, mutta tiedostaa nuorukaisen kykenevän parantamaan esityksiään vieläkin paremmiksi.

– Saka kehittyy, koska hänellä on oikeanlaiset joukkuetoverit ympärillään, jotka tekevät hänestä paremman. Se on todella tärkeää. Saka on ollut hyvin tasainen ja sen on jatkuttava. Saka on edelleen todella nöyrä ja hän tietää kykenevänsä pelaamaan vielä paljon paremminkin. Saka tietää voivansa tehdä asiat vieläkin paremmin ja se on loistojuttu, koska hän on vain 21-vuotias, Arteta muistutti.

LUE MYÖS