Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen maalivahti Ben Forster on palannut eläkkeeltä ja solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Kansallisliigassa pelaavan Wrexhamin kanssa.

Foster, 39, ilmoitti pelaajauransa päättymisestä viime syyskuussa.

Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjaportalla pelaava Wrexham on Fosterille tuttu seura vuodelta 2005, jolloin hän edusti joukkuetta lainalla. Wrexhamin tiedotteessa Foster kertoo olevansa ”haltioissaan” paluustaan Pohjois-Walesiin.

– Seura on muuttunut paljon siitä, kun olin täällä viimeksi, mutta on mukava palata ja on mukava olla takaisin myös pelaajana. On mielenkiintoista nähdä, miltä kehoni tuntuu tämänpäiväisen harjoittelun jälkeen! Odotan innolla, että pääsen alkuun.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Wrexham AFC

@Wrexham_AFC
Welcome back to Wrexham, Ben Foster 🧤

🔴⚪ #WxmAFC

– Kun olin täällä ensimmäistä kertaa, se oli todellinen ponnahduslauta uralleni – lainasiirron ja Millennium Stadiumilla pelatun LDV Vans Trophy -finaalin jälkeen sain siirron Manchester Unitediin seuraavan kauden alussa. Se oli aivan hullua!

– Jos olisit kertonut minulle 18 vuotta sitten, että minulla olisi ollut sellainen ura kuin minulla on ollut, en olisi varmaankaan uskonut sinua rehellisesti sanottuna, joten olen paljon velkaa Wrexhamille.

Wrexham on saanut viime aikoina paljon kansainvälistä huomiota siirryttyään toissa vuonna Hollywood-tähtien Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn omistukseen.

Myös konkarivahti Foster on kokeillut siipiään viihteen puolella. Hän perusti jo pelaajauransa aikana YouTube-kanavansa, jolla on tätä nykyä yli miljoona tilaajaa.

Aiemmin urallaan Foster on edustanut Manchester Unitedin lisäksi muun muassa Watfordia, Birminghamia ja West Bromwichia.