Cristiano Ronaldon kilpailuhenkisyys on tullut selväksi jalkapallon seuraajille. Ronaldon entinen joukkuekaveri Rio Ferdinand paljasti, että kilpailuhenkisyys ei rajoittunut suinkaan jalkapalloon, vaan se oli läsnä yhtä lailla pingistä pelatessa.

– Minä ja yksi Quinton [Fortune, entinen Manchester Unitedin pelaaja], me painoimme häntä aika usein alaspäin. Hän oli reilusti meitä nuorempi. Ehkä se oli kiusaamisen rajamailla, mutta me yritimme vain kasvattaa hänen sisukkuuttaan, Ferdinand sanoi Kyle and Jackie O -radio-ohjelmassa Mirrorin mukaan.

– Me pelasimme [pingistä] vähän joka päivä ennen harjoituksia. Juoksutin häntä ympäriinsä. Hänkin kyllä voitti minut. Me olimme vähän kuin Federer ja Nadal. Hän oli niin kilpailuhenkinen, että murtui melkein kyyneliin.

Ronaldo ja Ferdinand olivat joukkuekavereita vuoteen 2009, jolloin portugalilainen siirtyi Real Madridiin. Kaksikon välit ovat pysyneet ilmeisesti hyvinä, sillä Ronaldo on kehunut Ferdinandia ja Ferdinand on puolustanut Ronaldoa, kun media ja jalkapalloyhteisö ovat miestä lytänneet.

Lue myös