Pep Guardiola kiistää tuuletuksensa eilisessä kotiottelussa Liverpoolia vastaan olleen epäkunnioittava vastustajaa kohtaan. Espanjalaismanagerin valmentama Manchester City otti Etihadilla 4-1-voiton kilpailukumppanistaan.

Guardiola tuuletti avauspuoliskolla kyseenalaisesti Cityn Julian Alvárezin 1-1-tasoitusta juhlien maalia Liverpoolin vaihtopuolustaja Kostas Tsimikasin silmien edessä. Espanjalainen näytti myös kättelevän vieraiden keskikenttäpelaaja Arthur Meloa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Pep Guardiola olisi halunnut näemmä Kostas Tsimikaksen mukaan tuuletuksiin Cityn 1-1-tasoitusmaalin jälkeen. 😅

Huima avauspuolisko menossa!

#valioliiga

– Olin iloinen ja ilmoitin Tsimikasille, kuinka hieno maalimme oli. Olen pahoillani. Kysykää Tsimikasilta, oliko se epäkunnioittavaa, Guardiola vastasi sarkastisesti lehdistölle.

– Minä tuuletan maalia samalla tavalla kuin poikani kanssa. Oliko se teidän mielestä kunnioituksen puutetta? Okei, olen hyvin pahoillani.

Cityllä on seuraavaksi viikon tauko edessä ennen ensi sunnuntain vierasottelua Southamptonia vastaan. Manchesterilaisseura on yhden ottelun vähemmän pelanneena kahdeksan pistettä sarjakärki Arsenalia takana.

LUE MYÖS!