Chelsea pyrkii haastattelemaan vähintään viittä ehdokasta ennen kuin se tekee päätöksen uudesta päävalmentajastaan, kertoo Telegraph.

Lontoolaisseura antoi sunnuntaina kenkää Graham Potterille, joka ehti toimia Chelsean päävalmentajana alle seitsemän kuukautta.

Chelsean uudet omistajat Todd Boehly ja Behdad Eghbali hoitivat viime syksyllä itse uuden valmentajan etsinnän annettuaan potkut Thomas Tuchelille. Telegraphin mukaan omistajakaksikko haastatteli tuolloin Potterin lisäksi ainoastaan Mauricio Pochettinoa, mutta päätyi ostamaan Potterin Brightonista.

Tällä kertaa Boehly ja Eghbali antavat Chelsean uusien urheilutoimenjohtajen Laurence Stewartin ja Paul Winstanleyn hoitaa päävalmentajan etsinnän.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Graham Potter's record as Chelsea boss 📊

Bayern Münchenistä lähtöpassit saanut Julian Nagelsmann on jo julistettu useissa lähteissä Chelsean ykkössuosikiksi, mutta Telegraphin mukaan lontoolaisseura haluaa käydä huolella vaihtoehtonsa läpi.

Chelsean odotetaan haastattelevan Nagelsmannin lisäksi myös Pochettinoa sekä Luis Enriqueä, joka jätti Qatarin MM-kisojen jälkeen Espanjan maajoukkueen.

Lisäksi Chelsea ottanee yhteyttä Napolin Luciano Spallettiin, joka on edellä mainituista nimistä poiketen ainoa parhaillaan valmentava ehdokas. Spallettin lisäksi Chelsean odotetaan täydentävän ehdokaslistaansa vielä ainakin yhdellä nimellä.

Potterin apuvalmentajana toiminut Bruno Saltor on ottanut väliaikaisen vetovastuun Chelsean joukkueesta, eikä seura ole asettanut takarajaa sille, mihin mennessä uusi valmentaja pitää löytyä.

Chelsea tiedostaa kuitenkin, että myös Tottenham etsii tällä hetkellä uutta käskyttäjää ja kesällä valmentajamarkkinoille saattavat ilmestyä vielä Real Madrid ja Paris Saint-Germain.