Tottenhamin väliaikaisvalmentaja Cristian Stellini sanoo, että Evertonin keskikenttäpelaajan Abdoulaye Doucourén punaisessa kortissa ei ollut mitään epäselvää joukkueiden välisessä sarjaottelussa maanantaina.

Doucouré otti sivurajan tuntumassa yhteen Tottenhamin tähtihyökkääjän Harry Kanen kanssa. Töniminen oli molemminpuolista, mutta Doucouré meni askeleen pidemmälle ja osui yhdellä töytäisyllään Kanen naamaan. Englannin maajoukkuehyökkääjä kaatui maahan pitelemään kasvojaan ja erotuomari David Coote kaivoi taskustaan Doucourélle punaisen kortin.

Tapahtuneen jälkeen Evertonin kannattajat nimittivät Kanea lauluillaan ja huudoillaan huijariksi. Heidän mielestään Tottenhamin ykköshyökkääjä kalasteli Doucourélle ulosajon toiminnallaan, mutta Stellinin mukaan punainen kortti oli selviö.

– Kannattajien reaktio oli normaali, he ovat tyytymättömiä. Minun mielestäni se oli selvä punaisen kortin paikka. Sitä tapahtuu välillä, se on normaalia, sanoi Stellinin ESPN:n mukaan.

Italialaisvalmentaja oli itse tyytymätön siihen, että Tottenham ei saanut pidettyä johtoasemastaan kiinni, vaikka pelasi pitkän aikaa ylivoimalla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
58'—Abdoulaye Doucouré is sent off for clashing with Harry Kane

68'—Kane scores a penalty

Doucouré ajettiin suihkuun 58. minuutilla ja kymmenen minuuttia myöhemmin Kane vei vieraat johtoon. Hieman ennen 90 minuutin täyttymistä myös Tottenhamin Lucas Moura sai suoran punaisen kortin ja hetkeä myöhemmin Michael Keane toi Toffeesin tasoihin loisteliaalla laukauksellaan. Ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

– Meillä oli hyvä lähestymistapa otteluun. Ainoa ongelmamme? Kun johtaa peliä 1-0 ja pelaa yhden ylivoimalla, on oltava paljon selkeämpi siinä, miten palloa pidetään, sanoi Stellini.

– Me emme hallinneet peliä pallon kanssa. [Doucourén] punaisen kortin jälkeen meillä oli mahdollisuus hallita palloa paremmin kuin teimme.

Tottenham on maanantain tuloksen myötä Valioliigassa neljäntenä, tasapisteissä Newcastlen ja Manchester Unitedin kanssa, mutta Newcastle ja Manchester United ovat pelanneet kaksi peliä vähemmän kuin Spurs. Everton taas on 15:nä, pisteen päässä putoamisviivasta.