Leedsin laitahyökkääjä Jack Harrison on solminut kesään 2028 ulottuvan jatkosopimuksen.

Harrison, 26, liittyi Leedsin riveihin alustavasti lainalle Manchester Citystä vuonna 2018 ennen kuin hän siirtyi pysyvästi Elland Roadille kesällä 2021.

Kaikkiaan Harrison on pelannut Leedsissä 197 ottelua tehden niissä yhteensä 33 maalia ja syöttäen 31.

– Jack on tärkeä osa joukkuettamme ja tulevaisuuden suunnitelmiamme, ja olen todella iloinen, että hän on suostunut sitoutumaan seuraan pitkällä aikavälillä, kommentoi Leedsin jalkapallojohtaja Victor Orta seuran sivuilla.

– Hän on yksi ammattimaisimmista pelaajista, joihin olen urallani törmännyt. Hänellä on uskomaton asenne ja hän haluaa vain jatkaa kehittymistään. Tiedän, että tulemme näkemään hänet parhaimmillaan seuraavien viiden vuoden aikana.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Isosta roolistaan huolimatta Harrison oli tammikuun siirtoikkunassa todella lähellä siirtoa Leicesteriin, joka oli valmis maksamaan hänestä 25 miljoonaa euroa.

Siirtoikkunaa oli jäljellä alle kaksi tuntia, Harrison oli suorittamassa Leicesterin lääkärintarkastusta, mutta sitten hänen agenttinsa sai Leedsiltä puhelun, jossa kerrottiin, että seura oli vetäytynyt siirrosta.

Harrison kertoi Telegraphin haastattelussa, että sinä päivänä hän oppi, kuinka kylmää bisnestä jalkapallo voi toisinaan olla. Hän ei kuitenkaan kanna kaunaa tapahtuneesta.

– Se oli vähintäänkin outoa. Kaikki tietävät, mitä tapahtui. Siinä oli paljon draamaa.

– En ole koskaan tuntenut olevani pelaajana niin haavoittuvainen. Se avasi silmäni sille, mitä jalkapallossa tapahtuu kulissien takana. Kun sain puhelun [kaupan peruuntumisesta], minun oli hyväksyttävä se heti. On hyväksyttävä kaaos ja mentävä eteenpäin.

– Ihmisten elämässä on draamaa, ja heidän on mentävä töihin seuraavana päivänä. Sama koskee meitä jalkapalloilijoita. Tajusin, että on tärkeää, että ympärillä on todella hyviä ihmisiä.