Chelsea kohtaa Real Madridin keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Bernabéulla.

Chelsea eteni turnauksen puolivälierävaiheeseen voitettuaan neljännesvälierissä Borussia Dortmundin yhteismaalein 2-1.

Frank Lampardin miehistö on kovan haasteen edessä. Real Madrid on turnauksen hallitseva mestari ja lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina.

Chelsea on pelannut suorastaan surkean kauden Valioliigassa ja on sarjataulukossa vasta 11. sijalla. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut peräti 17 pisteen päähän, joten Chelsean on käytännössä voitettava Mestarien liiga tänä keväänä päästäkseen kilpailuun mukaan ensi kaudella.

Chelsealla on jopa seitsemän pelaajaa varoituksen päässä pelikiellosta Mestarien liigassa.

Ykkösvahti Kepa Arrizabalaga, Thiago Silva, Conor Gallagher, Reece James, Kalidou Koulibaly, Enzo Fernández ja Myh’ailo Mudryk ovat kaikki yhden keltaisen kortin päässä pelikiellosta. Yllä mainituista pelaajista viisi oli Lampardin nimeämässä avauskokoonpanossa viime viikonlopun Wolverhampton-tappiossa. Mudryk oli penkillä ja Silva sivussa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Silva on joukkueen mukana Madridissa ja on pelikunnossa.

Illan ottelu käynnistyy klo 22.00.