Chelsea hävisi keskiviikkona Real Madridille Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Madridissa 0-2.

Chelsea oli ottelussa melkoinen vastaantulija ja Real Madrid nappasi rutiinivoiton. Chelsea lähti ottelupariin varsin suurena altavastaajana ja se myös näkyi kentällä.

Surkeaa kautta pelaava Chelsea ei kyennyt juurikaan haastamaan Real Madridia, vaikka se kykeni luomaan tyhjästä muutaman laadukkaan maalipaikan. Chelsea pelasi ottelun viimeiset puoli tuntia vajaalla Ben Chilwellin ulosajon myötä.

Chelseaa loppukauden ajan valmentavan Frank Lampardin mukaan mitään ei ole vielä ratkaistu.

– Jos et ajattele, että voit nousta tästä takaisin… kyse on mentaliteetista ja uskosta. Kenties on hieno juttu olla tilanteessa, jossa sinun on osoitettava asioita. Vajaalla pelaaminen Real Madridia vastaan on vaikeaa, mutta suoriuduimme siitä hyvin ja meidän on otettava tästä positiiviset asiat mukaamme. Mitään ei ole ratkaistu ja aiomme yrittää sitä, Lampard viittasi välieräpaikkaan.

Real Madrid iski toisen maalinsa Chelsean virheen seurauksena. Lampardin mukaan miesmerkkaus ei ollut kunnossa, sillä joukkue pelasi vajaalla.

– Kyse ei ole ollut taktisesta asiasta, vaan ennemminkin siitä, ettemme olleet keskittyneitä oikealla hetkellä. Maalissa näkee, ettemme olleet siellä, missä meidän olisi pitänyt olla, mutta meiltä puuttui pelaaja. Meidän ei olisi pitänyt päästää sitä maalia.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina.