Lisandro Martínez loukkaantui torstai-iltana Manchester Unitedin ja Sevillan välisessä Eurooppa-liigan puolivälierien avausottelussa Old Traffordilla. Ottelu päättyi 2-2 -tasapeliin.

Manchester Unitedin toppari loukkasi jalkaansa noin viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Martínez loukkaantui yksinään, sillä vastustajat eivät olleet mukana tilanteessa. Martínezin A-maajoukkuetoverit Gonzalo Montiel ja Marcos Acuña kantoivat topparin kentän laidalle. Martínez vietiin sieltä paareilla pukusuojiin.

Loukkaantuminen näytti vakavalta, mutta Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag vakuutti, ettei kyseessä ole akillesjännevamma. Ten Hag ei tosin usko, että Martínez on pelikunnossa viikonloppuna, kun Manchester United kohtaa Nottingham Forestin Valioliigassa.

– En osaa sanoa, mikä vamma on kyseessä, mutta emme puhu akillesjänteestä. Vastustaja ei ollut mukana tilanteessa, joten se ei näytä hyvältä, mutta meidän on odotettava. Joukkueen lääkärien on tehtävä työnsä ja annettava oikea diagnoosi. Uskon, että tämän loukkaantumisen vuoksi hän ei pelaa sunnuntaina. En voi sanoa, mikä se diagnoosi on. Ennemmin odotan saadakseni tietää sen, ten Hag totesi.

TyC Sportsin argentiinalaistoimittaja Gastón Edulin mukaan Martínez käy tarkemmissa tutkimuksissa perjantaina.

25-vuotias Martínez kuuluu ten Hagin ehdottomiin luottopelaajiin. Ten Hag valmensi Martínezia myös Ajaxissa.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon torstaina Sevillassa.

LUE MYÖS