Tottenhamin puolustajalegenda Michael Dawson ei pitänyt siitä, millaista kohtelua toppari Davinson Sánchez sai lauantaina osakseen Spursin kotiyleisöltä.

Sánchezilla, 26, oli heikohko iltapuhde sarjaottelussa Bournemouthia vastaan, ja Tottenhamin kannattajat tekivät selväksi kantansa hänen esityksestään.

Kolumbialaistoppari vaihdettiin loukkaantuneen Clément Lenglet’n tilalle avausjaksolla, mutta hänet otettiin takaisin vaihtoon jo 58. minuutilla. Sánchezin ollessa kentällä Tottenham päästi kaksi maalia, joista jälkimmäisessä hän tökkäsi pallon vahingossa maalintekijä Dominic Solankelle.

Sánchezille tuli kritiikkiä myös vieraiden ensimmäisestä maalista, vaikka hän ei ollutkaan siitä suoraan vastuussa. Kolumbialaispuolustaja pelasi pallon Pedro Porrolle, joka menetti sen yritettyään väkisin vastustajasta ohi, ja Bournemouth iski nopeasti Sánchezin selustaan.

Kun Sánchez otettiin takaisin vaihtoon, Tottenhamin kotiyleisöstä buuattiin ja ilkuttiin hänelle. Vaihtopenkillä Kolumbian maajoukkuepelaaja oli selkeästi todella pettynyt.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Lloris on Spurs fans booing Davinson Sanchez: “I feel really bad for him. I’ve never seen this in my career. It started when he came on the pitch. He’s been fighting for Spurs for many many years now”, told BeIN ⚪️ #THFC

“The story is sad for the club, fans and the player”.

Tottenhamia vuosina 2005-2014 edustanut Dawson, 39, ei pitänyt näkemästään.

– Ensimmäinen maali ei ollut hänen vikansa. Hän pelasi pallon Pedro Porrolle ja Porro menetti pallon, kommentoi Dawson Sky Sportsille.

– Toisessa maalissa pallo kimposi [Sánchezin jalasta] Solankelle.

– Siitä en pidä, kun omat kannattajat buuaavat pelaajalle. Minua säälittää Sánchezin puolesta. Se on kamalaa pelaajalle, ja hänen itseluottamuksensa on mennyttä. Tuo sattuu häneen varmasti, eikä sitä ole kiva nähdä.